Miért jó egy saját esküvői honlap?

Egy ilyen weboldal időt spórol nektek, megkönnyíti az esküvőszervezést. Mindezt hogyan? A VenusWedding honlapjain megtalálható funkciók segítségével, melyek: visszaszámláló, menetrend, menü,  helyszín, visszajelzés, galéria, esküvői blog, és online meghívó küldés. 

Honlapjaink különböző dizájnokkal elérhetőek, illetve saját kedvetek szerint is tudjátok őket alakítani, hogy még egyedibbé tehessétek. Változtathatjátok a weboldal fő színeit, tartalmait és háttérképeit. Ezeket a változtatásokat egy saját admin felületről tudjátok szerkeszteni, amihez videós és e-mail segítséget is kaphattok.

Visszaszámláló

Ez az első elem, amivel a honlap megnyitásakor találkoztok. Célja a nevéből adódik, az esküvőíg hátralévő időt mutatja, méghozzá másodpercre pontosan. A nagy nap után pedig az eltelt időt fogja számolni, ameddig csak él a honlap.

esküvői_visszaszámláló

Menetrend

Mikorra kell érkezni? Hány órakor lesz a ceremónia? Na és az ajándékozás? Ez csak egy pár ötlet a rengeteg lehetőség közül, amit érdemes a násznéppel tudatni az esküvő menetrendjével kapcsolatban.

esküvői_menetrend

Menü

Milyen fogásokat terveztek a nagy napra? Mikor lesznek az étkezések?

esküvői_menü

Helyszín

Az esküvői ceremónia és a lakodalom helyszíne megegyezik? Nem? Éppen ezért lehetőségetek van egy, vagy kettő helyszín megadására a honlapon. Mindkettőhöz külön cím és leírás is tartozik, valamint saját Google Maps térkép is, amit szintén ti tudtok beállítani.

esküvői_helyszín

Visszajelzés

Míg az eddigi funkciók a násznép számára nyújtottak információkat, a visszejelzés menüpontban a vendégek tudnak benneteket értesíteni arról, hogy részt tudnak-e venni az esküvőn. Használata nagyon egyszerű, nem lehet elrontani. Ennek a funckiónak a segítségével a visszajelzéseket egy helyen, az admin felületeteken tudjátok kezelni, így nincs szükségetek rá, hogy esetleg egy táblázatban vezessétek a visszajelzéseket, ami lássuk be, egy nagyobb lagzinál meglehetősen időigényes feladat lenne.

esküvői_visszajelzés

Galéria

Ide értelemszerűen fényképeket tudtok feltölteni, amiket a násznép tagjai megnézhetnek és le is tudnak tölteni. Az esküvő előtt jó ötlet lehet fényképeket feltölteni a jegyesfotózásról, hogy amíg elkészülnek az esküvői képek addig is gyönyörködhessenek bennetek a meghívottak.

esküvői_galéria

Blog

Az utolsó funkció pedig a saját blogotok. Ennek a segítségével értesíthetitek a vendégeket az esetleges további tudnivalókról. Például írhattok a lakodalomhoz közeli szálláslehetőségekről, vagy ha buszt rendeltetek a násznép számára, bármi amiről szerintetek érdemes tudnia a násznépnek.

esküvői_blog


Egy esküvői honlap a praktikusság mellett tovább emelheti nagy napotok színvonalát, elkápráztathatja a vendégeket és egy szép emlék lehet esküvőtökről.

Ha szeretnéd próbáld ki honlapjainkat, vagy ismerd meg Memory nevű weboldalunk részleteit.