Memory

Honnan ered az oldal neve? Ha játszottál gyerekkorodban a népszerű memória játékkal, ahol kártyákat kel felfordítani és a megfelelő párokat megtalálni, akkor biztos számodra is ismerős lesz, hogy mi ihlette a honlap dizájnját.
Ez a weboldalunk nagyban eltér a hagyományos honlapoktól, mivel az oldal navigációja nem a megszokott felső, vagy oldalsó sávban helyezkedik el, hanem a jegyespár képei mögött rejtőzik.

esküvői_honlap

A fenti képen láthatjátok az oldal elrendezését. Összesen kilenc négyzetből áll a honlap, melyek mindegyike rejthet valami információt. Ahogy a memória játékban a kártyákat, a honlapon az egyes négyzeteket kell megfordítani. Azonban ahelyett, hogy párokat keresnétek, itt csupán a navigáció egyes elemeit kell megtalálnotok. Például, ha a bal felső sarokban látható képre kattintotok, akkor a négyzet átvált, a kép helyén pedig a menetrend gombja lesz látható.

esküvői_menetrend

Ezt követen az esküvő menetrendjét a menetrend szóra való kattintással lehet előhozni. Ugyanilyen módon megkereshetitek a navigáció többi részét is.

esküvői_menetrend

A megjelenő képeket természetesen ti tudjátok beállítani, lehetőségetek van feltölteni saját fényképeiteket. A következő videóban megnézhetitek az oldalt működés közben is.


Ha tetszett próbáld ki te is Memory nevű honlapunkat, vagy ismerd meg Flow esküvői oldalunk részleteit is.