Sajnos a kialakult globális járványügyi helyzet miatt sokan kényszerülnek rá, hogy későbbre halasszák esküvőjüket. Mindamellett, hogy ez mennyire elszomorító, még rengeteg fejfájást is okoz az embernek az újraszervezés miatt. Új időpontot kell találni, egyeztetni a szolgáltatókkal és tájékoztatni a násznépet. De a sok rossz után van egy jó hírünk is. Esküvői honlapjaink segítenek az esküvő újraszervezésében, valamint a bizonytalanság miatt, az áprilisban vásárolt honlapjainkra nem egy hanem két év érvényességet adunk.

Hogyan segítenek a honlapok?

Nincs szükség, hogy újra kiküldjétek a meghívókat az esküvő új dátumával. Esküvői weboldalatokon megadhatjátok az esküvőt érintő legfontosabb információkat, így elég ha az általatok választott honlap címet eljuttatjátok a vendégeknek, ahol értesülhetnek a változásokról.

Új dátum

Jogosan merülhet fel bennetek a kérdés, hogy mégis mikorra érdemes halasztani az esküvőt, meddig fog elhúzodni a járvány? Ezt jósgömb hiányában sajnos senki nem tudja, még a szakértők is csak találgathatnak, éppen ezért hosszabítjuk meg honlapjaink érvényességét +1 évvel, így hagyva kellő időt az átszervezéshez.

Mi mindent tudnak weboldalaink?

Ha szeretnél többet megtudni honlapjainkről nézd meg az alábbi videót, olvasd el részletes bemutatásukat, vagy próbáld ki őket te is.