duoDuo

Duo

Esküvői honlap

Kipróbálom Rendelés

Funkciók

Visszaszámláló

Menetrend

Menü

Helyszín

Galéria

Blog

Online meghívó

További információk

Garancia

Meggondoltátok magatokat? Másra számítottatok? Semmi probléma, a honlap elkészültétől számított 14 napig visszafizetjük a vásárlás összegét. Még indoklásra sincs szükségetek.

Admin

A honlaphoz tartozó felület. Ehhez csak nektek lesz hozzáférésetek, és itt tudjátok majd testreszabni a weboldalatokat, kiküldeni a meghívókat és nyomonkövetni a visszajelzéseket.

Honlapnév

Válasszatok bármilyen nektek tetsző szabad .hu végződésű honlap nevet. A domain.hu oldalon ellenőrizhetitek, hogy szabad-e az általatok választott domain név

Online meghívó

Mindenképpen használnom kell? Nem, ha a csomagotok tartalmazza, de inkább nem akarjátok használni, akkor nincs vele teendőtök, az oldal többi része ugyanúgy működni fog.

Testreszabás

Bármelyik csomagot is válasszátok egy kész honlapot kaptok tőlünk, amit aztán kedvetek szerint alakíthattok (pl.: az oldal színét, tartalmait, háttérképeit).

Segítség

Az oldal testreszabásáról, tartalmainak feltöltéséről videós útmutatást kaptok saját admin felületeteken, de e-mailben is segítséget kérhettek, ha probléma adódna.

Mikor?

Mikor vegyem meg a honlapot? Még a meghívók átadása előtt (ha nem online meghívót használtok), így amikor kiosztjátok azokat, egyből a honlapról is hírt adhattok a meghívottaknak.

Ki láthatja?

A kész weboldalt csak az láthatja, akivel megosztjátok a honlap pontos címét. Ezért ezt csak annak adjátok meg, akit szeretnétek meghívni esküvőtökre.

Dizájn

Honlapjaink különböző megjelenésekkel, dizájnokkal is elérhetők. A kínálatot folyamatosan bővítjük, hogy mindenki megtalálhassa a számára legmegfelelőbb honlapot.

Élettartam

Az oldalatok az elkészítéstől számított egy évig lesz elérhető, utána törlődni fog, de ha szeretnétek van lehetőség hosszabbítani. A lejárat előtt erről értesítést kaptok.

Csomagok

Bármelyik honlapdizájnunk esetén különböző csomagok közül választhatsz. Mit tartalmaznak az egyes csomagok? Itt meg tudod nézni ajánlataink részletes leírását.

Vásárlás

Fizetésre jelenleg banki átutalással van lehetőség. A fenti megrendelés gombra kattintás után átirányítunk a rendelés oldalra, ahol kiválaszthatod a neked tetsző csomagot.